Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Χρειαζόμασταν αυτό το αποτέλεσμα»

Salah: «Χρειαζόμασταν αυτό το αποτέλεσμα»

Ο Mo Salah άνοιξε το σκορ στη χθεσινοβραδινή επικράτηση με 2-0 επί της Napoli στο Anfield και μετά τη λήξη της αναμέτρησης, τόνισε πως η ομάδα χρειαζόταν αυτή τη νίκη, αλλά και ότι πρέπει να μαζέψει βαθμούς και στην Premier League.

Ο Αιγύπτιος με το γκολ που σημείωσε, είναι πλέον μόνος πρώτος σκόρερ στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση με 7 γκολ.

Ο Mo δήλωσε στην κάμερα του BT Sport:

“ Το να κερδίζεις εναντίον μιας από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο είναι ένα καλό συναίσθημα. Είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να συνεχίσουμε. ”

“ Χρειαζόμασταν αυτό το αποτέλεσμα, ελπίζουμε να μας δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση τώρα. Πρέπει να κερδίσουμε περισσότερα παιχνίδια στην Premier League. ”

Για το γκολ του πρόσθεσε:

“ Το πρώτο γκολ, είναι δικό μου; Είναι; Εντάξει, ευχαριστώ για την επιβεβαίωση! ”

“ Ο Darwin και εγώ είμαστε και οι δύο χαρούμενοι που μπορέσαμε να σκοράρουμε σήμερα. Είναι σημαντικό που κερδίσαμε σήμερα, κάναμε ένα καλό παιχνίδι σήμερα – προσπαθήσαμε να ανακτήσουμε τη μπάλα γρήγορα. ”

Όσο για ποια θέση προτιμά στον αγωνιστικό χώρο:

“ Δεν είμαι ο προπονητής, αυτός αποφασίζει την τακτική – στα δεξιά είναι η καλύτερη θέση μου. Πρέπει όμως να ακολουθείς τον ηγέτη (σ.σ. τον Klopp). ” Είπε ο Mo Salah.

Ο Mo Salah σκόραρε κόντρα στη Napoli.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com